6 Idej za božično-novoletna darila

Vsa mesta so že praznično okrašena, v zraku lahko občutimo radost in čarobnost, za piko na i pa manjka samo še sneg. Ne moremo verjeti kam ta čas beži, saj nas do božično-novoletnih praznikov loči le še nekaj dni.

Mnogi izmed nas izkoristi te zadnje dneve za nakup raznih Christmas-Gifts-ideasdobrot in pa seveda daril, ki bodo na Božično in pa novoletno jutro pod smrekico razveselila predvsem naše najmlajše. Če tudi vi še ne veste, kaj bi letos podarili svoji družini, prijateljem, sodelavcem ali poslovnemu partnerju, smo za vas pripravili nabor idej za darila.

 

 


#1 Predpasniki


predpasnik_sovice Obvezna oprema za vse kuharje in ljubitelje kuhanja je predpasnik!
Vsi dobro vemo, da je pri kuhi ali peki potrebno zaščititi naša oblačila, a nekaterim je pomemben tudi izgled predpasnika in da je le-ta moden in lep. Z našimi predpasniki lahko razveselite ne samo vaše žene, mame, babice ali prijateljice, vendar tudi osebe močnejšega spola in pa vaše najmaljše.

V ponudbi imamo modne ženske, moške in otroške predpasnike različnih velikosti in vzorcev.


#2 Tekači, nadprti, prtički


tekac_srcek
Že veliko spremembo v našem prostoru naredi prt na mizi. Vse ženske imamo rade lepo urejene prostore ter lepe dekoracije na mizah, klubskih mizicah, omaricah in ostalih površinah zato je vsekakor primerno darilo tekač, nadprt ali prtiček, ki jih imamo v naši ponudbi zelo veliko; od bolj vsakdanjih pa do prazničnih motivov, primernih za ta čas.


#3 Blazine


blazina_skoljkaOkrasne blazine lahko zelo polepšajo naš dnevni prostor, spalnico ali katerikoli drug prostor, kjer imamo kakšno “dekorativno poličko”. Blazinice so zelo lepo darilo predvsem za nežnejši spol in pa otroke, saj imamo v ponudbi različne oblike in velikosti blazin.


#4 Igrače in dekoracije


pisane_ribice
Seveda nismo pozabili na naše najmlajše in pa njihove najljubše stvari – plišaste igrače. V ponudbi imamo raznorazne igrače – muca, ribice, srčke in ptičke, ki so primerni za igrače ali pa dekorativne namene.

 

 


 

# 5 Oblačila


krilo_sestavljanka

 

Čeprav se izogibamo nakupu oblačil za družinske člane ali prijatelje, saj nikoli ne vemo, ali bo osebi to oblačilo pristajalo, bilo primerne velikosti ipd. Kljub temu smo k naboru idej vseeno vključili tudi oblačila, saj imamo na voljo dve prekrasni kiklci, majčki, oblekice in pa modne bolerote, ki smo jih poimenovali “Pokrito zavito“.

 Zelo lepo darilo za ženske pa je lahko tudi modni šal, ki jih imamo na voljo v različnih vzorcih  in dolžinah.

 

Slike vseh izdelkov si lahko ogledate v galeriji ali v naši trgovini! 


#6 DIY darilaČe pa ste se odločili, da boste sami ustvarili darilca iz blaga (“Do It Yourself”), pa imamo pri nas seveda širok izbor dekorativnega blaga za vse namene:dekorativni_novoletni_sadje

  • Zašijte prt/nadprt/tekač/prtiček/prepasnik po poljubnih merah in s poljubnim blagom
    – za ta čas priporočamo božično-novoletne vzorce.
  • Ugodno naredite darila iz filca, satena, tila, platna in ostalih cenejših, a kakovostnih materialov
  • Zašijte poljuben izdelek s poljubnim materialom

Možnosti je ogromno, samo prepustite se toku ustvarjalnosti 🙂

Mnogo idej oz. inspiracije za šivanje lahko najdete na Pinterestu!


Pa ne pozabite – še vse do konca decembra vam na VSO BLAGO in ŠIVILJSKI PRIBOR iz zaloge nudimo praznični 20 % popust

– Gumbi so do odprodaje zalog znižani – 40 % 

– Okrasni trakovi – pri nakupu v skupni dolžini 10 ali več metrov vam nudimo 30 % popust


DECEMBER2015 (6)

No Comments

Comments are closed.

To Top