Nagradna igra Atom Krško praznuje 25 let!

Leto 2016 je za nas prav posebno leto, saj praznujemo 25. obletnico ustanovitve podjetja Atom Krško. Skozi vsa ta leta smo doživeli mnogo vzponov in tudi padcev, a se še vedno trudimo po naših najboljših močeh. Za ta jubilej smo spremenili in osvežili naš logotip, posodobili spletno stran in uvedli ogromno novosti tudi v naši trgovini, saj želimo postati še boljši.

Za to posebno priložnost pa prirejamo tudi nagradno igro, ki bo potekala skozi celotno leto! V celem letu bomo osrečili 12 oseb, ki bodo prejele 25 % popust na celoten nakup v naši trgovini! Prvo nagrado podelimo že 22. januarja in nato vsako naslednjo 22. v mesecu. Zakaj 22.? Zato, ker smo tega dne januarja leta 1991 ustanovili naše podjetje 🙂

Nagrajenci:

januar – Mateja Bizjak

februar – Maja Koretič

marec – Boža Avguštin

april – Fanika Godec

maj – Romana Miklič

junij – Verena Moravac

julij – Andreja Radetič

avgust – Barbara Sintič

september – Jelka Namestnik Brbre

oktober – Marjanca Stopar

november – Vesna Kemper

december – Branka Ahčin


Seveda pa nismo pozabili tudi na rojstnodnevno torto, ki smo jo “spekli” v lastni režiji 🙂

torta_atom

Pravila nagradne igre

Kako lahko sodelujete?

Edini pogoj za sodelovanje v nagradni igri je prijava na naše e-novice, kjer enkrat tedensko pošiljamo aktualne novice in novosti trgovine Atom Krško. Na naše e-novice se lahko prijavite na uradni spletni strani trgovine Atom Krško, d.o.o. Naročnino na e-novice morate prav tako potrditi še na vašem e-mail naslovu.

Vsi, ki že prejemate naše novice ste avtomatsko vključeni v nagradno igro.

Trajanje nagradne igre

Nagradna igra poteka od 18.1.2016 do 22.12.2016.

Nagrada

Vsak mesec bomo izžrebali eno osebo, ki bo prejela 25 % popust na celoten nakup v trgovini Atom Krško, ki bo veljaven en mesec od prejema nagrade.

25 % popust na celoten nakup velja za enkratni nakup in ne velja na šiviljska popravila in izdelke iz blaga. Prav tako se nagrada med seboj ne sešteva z drugimi popusti.

Nagrada ni zamenljiva za drugo vrsto nagrade, izplačljiva v gotovini ali prenosljiva na tretjo osebo.

Atom Krško, d.o.o. ( v nadaljevanju organizator nagradne igre) ni materialno, moralno ali kazensko odgovoren za kakršnekoli posledice, ki izhajajo iz nagrade ali koriščenja nagrade

Žrebanje

Žrebanja bodo potekala 22. v mesecu vse do konca leta; torej od januarja do decembra 2016. Vsakič bomo izžrebali eno osebo, ki bo prejela 25 % popust na celoten nakup v trgovini Atom Krško, d.o.o.

Posamezni udeleženec nagradne igre je lahko izžreban le enkrat.

Obveščanje nagrajencev

Nagrajenci bodo obveščeni po elektronski pošti, imena in priimki izžrebancev pa bodo objavljeni tudi tukaj.

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec soglaša, da ga v primeru izžrebanja organizator kot nagrajenca objavi na tisti spletni strani, kjer nagradna igra tudi poteka.

Prevzem nagrade

Nagrajenec bo po e-pošti pozvan, da navede svoje podatke, nato ga organizator obvesti po elektronski pošti o nagradi, načinu in roku prevzema nagrade. Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti, če so elektronski naslov ižrebanca ali njegovi podatki napačni oziroma nepopolni, saj jih je izžrebanec dolžan navesti pravilno.

Nagrajenec mora organizatorju ob prevzemu nagrade predložiti na vpogled veljaven osebni dokument. Nagrajenci lahko nagrade prevzamejo v roku, ki bo določen v obvestilu o izžrebani nagradi.

Nagrada( 25 % popust na celoten nakup) je veljavna en mesec po obvestilu nagrajenca in po pretečenem roku je nagrajenec ne bo mogel več prevzeti oz. koristiti.

Pridržujemo si pravico, da ne podelimo nagrade, če se nagrajenci ne odzovejo na prevzem nagrade oziroma se ne odzovejo v določenem roku.

Če nagrajenec v tridesetih dneh po obvestilu o nagradi nagrade ne prevzame, izgubi pravico do nagrade brez pravice do kakršnegakoli nadomestila.

Varovanje osebnih podatkov

Atom Krško, d. o. o. kot upravljavec osebnih podatkov spoštuje zasebnost udeležencev posamezne nagradne igre in se zavezuje, da bo z osebnimi podatki, pridobljenimi tekom nagradne igre, ravnal skrbno in jih varoval ter obdeloval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Atom Krško, d.o.o. osebnih podatkov udeležencev ne bo posredoval tretji osebi ali jih uporabil v druge namene, kot izključno za potrebe uspešne celostne izvedbe nagradne igre ter pošiljanjem nadaljnjih e-novic.

Sodelujoči v nagradni igri se strinja s prejemanjem e-novic organizatorja in se lahko od e-novic tudi kadarkoli samostojno odjavi.

Za vse ostale informacije ali vprašanja nam pišite na atomkrsko@gmail.com

No Comments

Comments are closed.

To Top