Darila za Valentinovo

Bliža se 14. februar – Dan zaljubljenih! Ta dan je za nekatere poseben, za druge zopet eden običajnih dni, saj je ljubezen potrebno izkazovati vsak dan, ne le na Valentinovo. Še vedno pa je lepo presenetiti svojo boljšo polovico in jo razveseliti s kakšno malenkostjo, ki bo ostala za vedno v spominu. Najlepša in najbolj vredna darila so tista, ki jih naredimo sami, zato vam v nadaljevanju predstavljamo nekaj idej, kaj lahko sami ustvarite doma iz blaga. Če pa ste med bolj zaposlenimi osebami ali vam ustvarjanje ne gre najbolje od rok, pa ste vljudno vabljeni v našo trgovino, kjer imamo pestro izbiro ročno narejenih unikatnih izdelkov.

💜 Unikatna blazina v obliki srčka 💜

Ni lepšega, kot to, da se zjutraj zbudimo in takoj ugledamo blazino, ki nam ga je podarila najdražja oseba. Blazina je primerna za uporabo, lahko pa je tudi samo dekoracija. Za izdelavo takšne blazine potrebujete poljuben kos blaga, čipko oz. okrasne trakove ter polnilo. Ne pozabite – ustvarjalnost nima meja!

blazina_srcek

Blazina iz lana in čipke. Na voljo.

blazina_srcek

Blazina iz potiskanega in enobarvnega platna. Na voljo.

💙 Dekoracija za mizo 💙

Enostaven prtiček je lahko praktično darilo in pa predvsem lepa dekoracija za mizo. Na sliki so okrogli prtički, naredite pa lahko tudi štirikotne manjše ali večje prtičke/prt/tekač. Za izdelavo tega lahko uporabite platno/damast/panamo, enobarvno ali potiskano – na voljo je kar nekaj motivov s srčki! Popestrite ga lahko s čipko.

prticek_okrogli_srcki

Prtiček s srčki (panama). Na voljo.

prticek_okrogli_srcki_veliki

Prtiček s srčki (100 % bombaž). Na voljo.

❤ Predpasnik ❤

Tudi predpasnik je lahko lepo in praktično darilo. Predpasnik s srčki je idealno darilo za tiste, ki radi/rade kuhajo! Naredite ga lahko iz potiskanega platna po lastni želji in okrasite z okrasnimi trakovi/čipko…

predpasnik_odrasli_srcek

Predpasnik s srčki. Oddan. Novi so v izdelavi.

💜 Srček 💜

Majhen, a prikupen srček je primeren predvsem za dekoracijo. Trakec na vrhu omogoča, da ga obesite na poljubno mesto. Srčke lahko naredite iz različnih materialov in po želji okrasite z gumbi, trakovi, čipko…

srcek_s_cipko_oranzen

Srček iz lana. Na voljo so tudi drugi motivi.

Slike ostalih izdelkov si lahko ogledate tukaj.

No Comments

Comments are closed.

To Top