Ideje za božično-novoletna darila

Približujejo se prazniki in najbolj čaroben čas v letu. Ob koncu leta se zahvalimo sebi in vsem našim najbližnjim ter tistim, ki so nam stali ob strani – ob tem pa lahko sebi in drugim podarite tudi majhno pozornost. Če še ne veste, kaj bi podarili svojim najbližjim, vam predstavljamo nekaj unikatnih idej za božično-novoletna darila, ki bodo razveselila  prav vsakogar!

Predpasnik je nepogrešljiv kuharski pomočnik v kuhinji, ki ima funkcionalno kot tudi estetsko funkcijo. Tudi če nismo ljubitelji kuhanja ali peke, je predpasnik lahko krasno darilo, saj ga potrebuje prav vsak, ki kuha!  Na voljo so moški, ženski in tudi otroški predpasniki različnih motivov in velikosti! Vse predpasnike si lahko ogledate tukaj.

    

Kaj pravite na večuporabno darilo kot so naše blazinice? Blazino lahko uporabite kot vzglavnik za oporo, za sedenje, kot dekoracijo, primerna pa je tudi kot igrača! Na voljo so blazine v obliki lista, školjke, ribice, srčka in rožice. Ogledate si jih lahko tukaj.

  

Zelo uporabno in morda bolj klasično darilo je namizni prtiček oz. tekač za mizo. Tudi če ne poznate velikosti mize, so tekači oz. prtički vedno manjših velikosti in primerni za vse vrste miz. Na voljo so različni motivi, s čipko ali brez in iz različnih materialov (bombaž, lan…).

     

Za najmlajše pa imamo na voljo tudi nekaj igračk, ki pa so primerne lahko tudi za dekoracijo.

  

Na voljo pa so tudi: krila različnih velikost, motivov in materialov, volnene baretke, pončoti, majice, boleroti, šali…

Več si lahko ogledate v galeriji ali pa v naši trgovini, kjer lahko izdelke tudi pomerite.

      

Vsi izdelki so unikatni in izdelani v naši trgovini. Pri nakupu vsakega izdelka prejmete tudi darilno embalažo in napis, da je izdelek unikat.

Sporočamo pa tudi, da bo trgovina ZAPRTA dne 24.12. in 31.12.2016.

 

No Comments

Comments are closed.

To Top