Modni trendi pomlad/poletje 2017

Jutra nas še vedno spominjajo na zimo, a popoldnevi so postali že precej bolj prijetni in topli. To je čas, ko se zima preobrača v pomlad, ko se dnevi daljšajo in temperature višajo. Prav tako pa je to čas, da pospravimo in osvežimo stanovanje ter garderobo. Če ste modni navdušenci ali pa samo želite biti na tekočem z modnimi smernicami, potem si oglejte, kaj so za pomlad/poletje 2017 pripravili modni kreatorji.

Na podlagi modnih revij iz Pariza, Milana, New Yorka in Londona bodo letos modne črte in kare (oziroma tako imenovani »gingham check« ) – tako na tkaninah (za srajčke) in pleteninah (za tunike).

Karo vzorec je letos pravi modni hit Vir slike

Zopet se pojavlja trend uporabe prosojnih in sijočih materialov, kot so šifoni in razni poliestri ter vezenine. Kar se tiče krojev oblačil pa se pogosto pojavljajo široki, dolgi in nabrani rokavi, izrezi na različnih delih oblačil, temu pa bi lahko dodali tudi trenčkote in temu stilu podobne jaknice ter oblačila iz jeansa!

Jeans vsepovsod! Vir slike

Kot zanimivost pa bodo še naprej popularni stil 80ih, western (kavbojski) ter športno-prostočasni stil (še vedno se nadaljuje trend kopalnih plaščev in spalnih srajc za vsakdanjo uporabo).

Prostočasni stil (pijame, spalne srajce in kopalni plašči) Vir slike

Rožnata pa je postala nova črna (Pink is the new black). Da, prav ste prebrali – kar nekaj modnih kreatorjev se je odločilo za uporabo le-te, ki je ena izmed desetih modnih barv za pomlad/poletje 2017.

Pink is the new black Vir slike

Več o modnih barvah pa v naslednji objavi! 🙂

No Comments

Comments are closed.

To Top