Blazine za vsak dom

V naši ponudbi poleg blaga za šivanje in ustvarjanje; oblačilnega blaga in dekorativnega blaga, nudimo tudi šiviljski pribor in unikatne izdelke za dom in darila. V sklopu šivalnice izdelujemo in šivamo edinstvene izdelke iz blaga. Po inspiraciji dizajniramo in šivamo predpasnike, prte, tekače, prtičke, okrasne blazine, dekoracije, šale…

Tokrat vam predstavljamo dekorativne blazine, ki so narejene iz naravnih materialov in polnjene s poliestrskim polnilom. Poleg lepote nudijo tudi funkcionalno vlogo, saj so primerne kot pomožni vzglavnik ali kot opora na stolu. Vse blazine so pralne in po pranju ohranijo svojo obliko! Vse si oglejte tukaj.

Lastnosti okrasnih blazin:

Prevleka blazine: naravni materiali (bombaž – platno, panama…)
Polnilo blazine: poliester
Namembnost: blazina za okras / dekorativne namene in možnost uporabe blazine kot pomožnega vzglavnika ali  za na stol (blazina za stol).
Pranje: v pralnem stroju. Po pranju blazine ohranijo svojo obliko (preverjeno!)
Vse blazine so šivane v naši trgovini iz blaga in dodatkov, ki so na voljo pri nas.

Okrasna blazina je lahko odlična izbira tudi za darilo za katerokoli priložnost –> prejmete jo v darilni embalaži in vsaka blazina je opremljena z očarljivim napisom. Dekorativne blazine so primerne za oba spola in za vse starosti ter za katerokoli priložnost, naj bo to rojstni dan, obletnica, Božič, valentinovo, birmo, razne zaključke in podobno.

Obarvajte vaš dom ter očarajte druge z unikatnimi izdelki! Blazine bodo vašemu dnevno-bivalnemu prostoru zagotovo dodale piko na “i”! 🙂

 

To Top