Šivilje v Spodnjeposavski regiji

Veliko strank zanima, kje lahko najdejo šiviljo ali na katero šiviljo se lahko obrnejo, da jim zašije obleko, kostim itd. V Spodnjeposavski regiji je kar nekaj šivilj, na katere se lahko obrnete. Sodelujemo in smo v stikih s kar nekaj šiviljami, ki smo jih ravno zato navedli v tokratni objavi. V kolikor poznate še kakšno šiviljo, nas lahko kontaktirate in z veseljem vas dodamo na seznam. Prav tako lahko v naši trgovini pustite vizitke, saj kadar stranke povprašujejo o šiviljah, je najbolj enostavna rešitev vaša vizika!

Za vse , ki torej želite obleko/kostim/jakno ali katerokoli drugo oblačilo po meri, vam predstavljamo šivilje, ki delujejo v Posavju in s katerimi sodelujemo že vrsto let:

 

Nadin studio

Nadin studio je kreatorski studio za vse gospe, dame ter starejše najstnice, ki imajo željo stopiti iz klasičnega vsakdana. Program šivanja in bogato galerijo si lahko ogledate na spletni strani Nadin studio.

Nadin Studio

 

Šiva M

Šiva M je kreatorski studio oblikovalke Melite Žaren, ki kreira navdihujoče obleke, krila, hlače, srajce in druga oblačila. Njeno delo lahko spremljate na facebook strani Šiva M.

Šiva M

Modno šiviljstvo Dragica Strel Cerovšek

Modno šiviljsko Dragica Strel Cerovšek vam nudi stilsko svetovanje, žensko in otroško konfekcijo po meri ter šivanje in popravila hišnega tekstila. Njene kreacije lahko spremljate na facebook profilu.

V naši neposredni bližini je šiviljstvo Adut, ki vam nudi šivanje kopalk in spodnjega perila ter razna šiviljska popravila. Kontakt in podatki.

Izdelava kostumov, srednjeveških oblačil, oblačil.. vse to nastaja izpod rok Ine Čebular. Zavod Inštitut za svobodo oblačenja Brestanica se ukvarja s tekstilom, razvija rokodelstvo, varuje kulturno dediščino in poseduje bogato zbirko starinskega spodnjega perila. Kontakt in podrobnejše informacije na povezavi.

Prikupna, trendovska in kvalitetna otroška ter ženska oblačila in dodatki. Vse izdelke si lahko ogledate na njihovi spletni strani in spletni trgovini.

Chic Lemon

*Objavljen je seznam šivilj, ki imajo prijavljeno dejavnost. Če želite dodati vaše ime, nam pišite na atomkrsko@gmail.com – z veseljem pripišemo tudi vas!
To Top