Popusti od – 20 % do – 50 % na izbrane artikle

OBLAČILNO BLAGO

Napolnili smo kar štiri police različnih materialov oblačilnega blaga s popusti od – 20 % do – 50 %, med katerimi je tudi nekaj otroških bombažnih jersijev, viskoznih jersijev, debelejših pletenin in debelejših potiskanih jersijev, potiskan pliš, flaneli, bombaži z elastanom, lani, čipke, žakardi, podloge, blago za plašče… gre za različne artikle z različnimi cenami, nekje so tudi samo še kosi izpod metra, zato vas prosimo, da nas za vse informacije pokličete na 07/49 05 005 ali se oglasite osebno v trgovini. Popust velja do odprodaje zalog! 

DEKORATIVNO BLAGO

Tudi na dekorativnem oddelku smo napolnili tri police blaga s popustom od – 30 % do – 40 %, ki traja do odprodaje zalog  Na voljo so različni potiskani bombažki, nekaj tudi enobarvnih, damasti, posteljninsko blago…

Vsak artikel ima označeno višino popusta na listku. Artikle v popustu režemo od 50 cm naprej. Popusti se med seboj ne seštevajo. Popust se obračuna pri blagajni. Popust velja do odprodaje izbranih artiklov.

 

OSTALI AKTUALNI POPUSTI

Pri nakupu 10 ali več gumbov vam nudimo 30 % popust. Popust velja do odprodaje zalog. Popust se obračuna pri blagajni. Popusti se med seboj ne seštevajo. (popust ne velja na določene označene gumbe)

Na določene zadnje kose sukancev, našitkov in ostalih drobnarij v košarici pri blagajni nudimo 40 % popust.

Pri vsakem nakupu nad 50 € prejmete kuponček za 10 % popust, ki ga lahko uveljavite pri vašem naslednjem nakupu in nima časovne omejitve!

 

Vsi artikli v popustu so posebej označeni. Višina popusta je označena na vsakem artiklu. Vsi popusti se obračunajo pri blagajni in se med seboj ne seštevajo.

To Top