Delovni čas

Ponedeljek – petek:

10:00 – 17:00

Sobota:

09:00 – 12:00 (prosim pokličite)

Nedelja in prazniki:

Zaprto

 
 

Odprte sobote objavljamo na naši Facebook strani, lahko nas pa tudi pokličete in preverite! 

 
V kolikor želite, da bi bila odprta dotična sobota ali nas med tednom želite obiskati po 17. uri nas pokličite na 07/ 49 05 005. 

Delovni čas lahko uskladimo vašim željam. Odprte sobote predhodno najavimo na naši Facebook strani. 

Vprašajte nas

Imate morda posebne želje ali vas zanimajo podrobnejše informacije o naši ponudbi? Za vsa vprašanja ali informacije vas prosimo, da nas pokličete ali se oglasite osebno v trgovini med delovnim časom.

Obiščite nas

Spremljajte nas

Sledite nas lahko tudi na družbenih omrežjih, kjer dnevno objavljamo novice in ugodnosti.

Facebook
Instagram

 

ATOM proizvodnja in trgovina Krško, d.o.o.

Papirniška ulica 22, 8270 Krško

E-pošta: atomkrsko@gmail.com

Telefon: 07/ 49 05 005

Fax: 07/ 49 05 006

ID za DDV: SI 82021872

Matična številka: 5454395000

Poslovni račun: SI56 6100 0001 0735 822

Splošni pogoji
Splošni pogoji uporabe in poslovanja veljajo za vse strani in podstrani spletne strani www.atomkrsko.com

Podjetje Atom Krško, d.o.o. si pridržuje pravico do kakršnihkoli sprememb splošnih pogojev (delno ali v celoti) brez najave. Spremembe veljajo od trenutke objave na straneh ali podstraneh spletne strani www.atomkrsko.com.

Na naših straneh in podstraneh poskušamo pravočasno objavljati informacije, vendar si pridružujemo pravico do sprememb besedila, fotografij in drugega materiala brez najave.

Pridržujemo si pravico do napak v besedilu, na slikah in v drugih opisih na strani ter njenih podstraneh. Objavljene slike na spletni strani www.atomkrsko.com in vseh njenih podstraneh ne prikazujejo nujno realnega stanja produkta.

Poslovanje
Podjetje Atom Krško, d.o.o. posluje v obliki trgovine na Papirniški ulici 22 v Krškem. Smo zavezanci za DDV.

Avtorske pravice
Celotna vsebina in slikovno gradivo na spletni strani www.atomkrsko.com in vseh njenih podstraneh je avtorsko zaščiteno in je last podjetja Atom Krško, d.o.o..

Prepovedano je kakršnokoli dejanje, ki posega v avtorske pravice avtorjev strani. Ime strani, ime podjetja, logotip podjetja, fotografije, besedila in vse druge vsebine so last podjetja Atom Krško, d.o.o., razen če je navedeno drugače.

Pravno obvestilo
Vsak uporabnik spletne strani uporablja spletno stran www.atomkrsko.com in vse njene podstrani na lastno odgovornost ter se s tem tudi strinja. Avtorji strani niso nikakor odgovorni za posredno ali neposredno škodo povzročeno v zvezi z uporabo spletne strani www.atomkrsko.com in vseh njenih podstrani.

Varstvo osebnih podatkov
Atom Krško d.o.o. se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost udeležencev oziroma uporabnikov spletne strani. Za namene pošiljanja ponudb na podlagi vaših povpraševanj zbiramo naslednje osebne podatke: ime in priimek ter naslov. Podatki se ne shranjujejo, se ne posredujejo tretjim osebam in so obdelani skladno z uredbo GDPR.  

V Krškem dne 20.05.2018

To Top