Metrsko blago

Pestra izbira oblačilnega blaga, dekorativnega blaga
in blaga za ustvarjanje!

OBLAČILNO BLAGO

Sledimo vsem novostim in trendom, ki jih narekuje modni svet ter nudimo bogato izbiro tkanin in pletenin iz pretežno NARAVNIH vlaken po dostopnih cenah. Seveda pa vam tudi svetujemo pri izbiri blaga, kroja in kombinacij.

Namembnost in materiali

Pri oblačilnem programu nudimo blago za ženska, moška in otroška oblačila. Glede na namembnost ločimo materiale, ki so bolj primerni za svečane, elegantne in formalne priložnosti (volna, žakard, svila, čipka, chanel, žoržet, tančica, elastičen saten, til) in materiale, ki so bolj primerni za športno-eleganten stil (jersey, bombaž, prevešanka/prevešeno pletivo za trenirke, jeans, deftin, žamet, termovelur, imitacija usnja, imitacija krzna).

Naša ponudba obsega večinoma NARAVNE materiale in mešanice z večjim deležem naravnih surovin, saj se zavedamo, da je koža naš največji organ - naravni materiali so zračni, nas pozimi grejejo in poleti hladijo.

DEKORATIVNO BLAGO

Nudimo vam pestro ponudbo večnamenskega dekorativnega blaga za dom, pohištvo, vrt in ustvarjanje.

Namembnost in materiali

Dekorativni materiali iz naše ponudbe so primerni za različne namene – za prte, predpasnike, posteljnino, otroške posteljice, stranske zavese, okrasne blazine, torbe, brisače, pohištvo, za ustvarjanje – vezenje, rišelje, patchwork tehniko (krpanke)… in razne druge namene. Ustvarjalnost ne pozna meja!

Na zalogi so stalno enobarvno platno, keper, damast, panama, inlet, leakril, frotir, flanela, štepeks, žaklovina, filc, til, saten, polnilo, blago za tetra plenice, gaza. V ponudbi pa so tudi potiskani bombaži, platno, panama, flanela, med njimi tudi otroški vzorci.

In še več!

Za vsa vprašanja nas pokličite ali se oglasite osebno v trgovini!

To Top