Metrsko blago

Sledimo vsem novostim in trendom, ki jih narekuje modni svet ter nudimo bogato izbiro oblačilnega blaga, dekorativnega blaga in blaga za ustvarjanje!

OBLAČILNO BLAGO

Sledimo vsem novostim in trendom, ki jih narekuje modni svet ter nudimo bogato izbiro tkanin in pletenin za vsak okus in za vsako idejo. Seveda pa vam poleg tega svetujemo tudi pri izbiri blaga, kroja in kombinacij.

Namembnost

Pri oblačilnem programu nudimo blago za ženska, moška in otroška oblačila. Glede na namembnost so ločimo materiale, ki so bolj primerni za športno-eleganten stil ter materiale, ki so bolj primerni za svečane, elegantne in formalne priložnosti.

Blago za športno-elegantna oblačila

Za športno-elegantni stil se uporabljajo predvsem bolj prožni materiali kot so bombaž (z elastanom), jersey, jeans, deftin, žamet, prevešeno pletivo za trenirke termovelur, …

Blago za svečane in formalne priložnost

Zelo pozorni pa smo pri izbiri blaga za svečane in formalne priložnosti, saj je za vsak poseben dogodek pomembna tudi obleka. Za takšne priložnosti so primerni bolj elegantni materiali kot so žakard, svila, čipka, elastični sateni, tančice…

Bombaž
Jersey
Jeans
Deftin
Žamet
Prevešeno pletivo za trenirke
Termovelur
Volna
Imitacija usnja
Imitacija krzna
Elastični saten
Žakard
Svila
Čipka
Tančica
Til

Materiali

Naša ponudba obsega večinoma naravne materiale, mešanice z večjim deležem naravnih surovin ter tudi nekaj umetnih materialov.

DEKORATIVNO BLAGO

Nudimo vam pestro ponudbo večnamenskega dekorativnega blaga za dom, pohištvo, vrt in ustvarjanje.

Namembnost

Dekorativni materiali iz naše ponudbe so primerni za različne namene – za prte, predpasnike, posteljnino, otroške posteljice, stranske zavese, okrasne blazine, torbe, brisače, pohištvo, za ustvarjanje – vezenje, rišelje, patchwork tehniko (krpanke)… in razne druge namene. Ustvarjalnost ne pozna meja!

Blago za dom
Blago za pohištvo
Blago za ustvarjanje
Platno
Keper
Damast
Panama
Inlet
Leakril
Frotir
Flanela
Štepeks
Žaklovina
Filc
Til
Saten
Polnilo

Materiali

Na voljo je enobarvno dekorativno blago kot tudi potiskano dekorativno blago. Vedno imamo na zalogi enobarvnoa platno, keper, damast, panama, inlet, leakril, frotir, flanela, štepeks, žaklovina, filc, til, saten, polnilo, blago za tetra plenice in medicinsko (zaščitno) platno za postelje. Nudimo vam tudi različne vzorce in barve potiskanega platna, paname, flanele; med drugim tudi pester izbor platna z otroškimi vzorci.

In še več!

Za vsa vprašanja nas pokličite ali se oglasite osebno v trgovini!

To Top