O nas

Majhna trgovinica v majhnem mestu z obsežno ponudbo metrskega blaga, šiviljskega pribora in unikatnih izdelkov iz blaga.

Metrsko blago

Pestra ponudba oblačilnega blaga, dekorativnega blaga in blaga za ustvarjanje.

Šiviljski pribor

Obsežen nabor šiviljskega pribora in pripomočkov za šivanje ter ustvarjanje.

Unikatni izdelki iz blaga

Edinstveni izdelki iz blaga za dom in darila.

Z vami že 27 let

Že 27 let zagotavljamo bogato ponudbo kakovostnega modnega blaga, dekorativnega blaga, šiviljskega pribora ter pripomočkov za ustvarjanje.

Smo maloprodajna trgovina z metrskim blagom in šiviljskim priborom. V trgovini se boste v sklopu delovnega časa srečali z Vladko Kežman-Strojin, ki je zaposlena v podjetju že od samega začetka in ima dolgoletne izkušnje iz področja tekstilstva.

Večina blaga, predvsem oblačilnega je na zalogi v manjših količinah, saj želimo, da so stranke in njihova oblačila unikatna, vendar se trudimo, da je izbira raznovrstna, da ugodimo vsakemu okusu in želji. To velja predvsem za potiskano/vezeno oblačilno blago oziroma blago z motivi. Kar se tiče klasičnih, enobarvnih tkanin in pletenin pa so le-te ves čas na zalogi. Po dogovoru naročamo tudi večje količine blaga.

 

 

Pri nas boste deležni posebne pozornosti, saj se vsaki stranki posebej posvetimo, svetujemo pri izbiri blaga ter kroja
in se trudimo ustreči vsem vašim željam!

Zgodovina na kratko

Naši začetki in ustanovitev segajo že v daljne leto 1991, ko smo dogradili poslovni lokal v sklopu stanovanjske hiše. Trgovina je nato začela obratovati leta 1992 in sprva smo prodajali otroška oblačila lastne proizvodnje ter obutev raznih proizvajalcev. Program smo nato opustili in se preusmerili na prodajo kilogramskega in metrskega blaga, šiviljskih pripomočkov ter dodatkov. Zaradi prostorske stiske smo lokal leta 1998 še dodatno povečali. Našo ponudbo ves čas povečujemo in leta 2011 smo del trgovine preuredili še v šivalnico. Od takrat naprej po inspiraciji šivamo raznovrstne edinstvene izdelke iz blaga, ki so primerni za dom in darila za vsako priložnost.

 

 

 

Vrednote, cilji in vizija

Z dolgoletnimi izkušnjami na področju tekstilij, modnega oblikovanja in šivanja se še kako dobro zavedamo pomena kakovostnega blaga, ki ga je na trgu čedalje manj. Naša ponudba obsega visoko kakovostne izdelke evropskih proizvajalcev in naš cilj je ohranjati kvaliteten in bogat izbor oblačilnega kot tudi dekorativnega blaga ter pripomočkov za šivanje. Smo zagovorniki naravnih materialov, zato je naš izbor blaga pretežno naravnih materialov, prav tako pa smo usmerjeni k ohranjanju narave, zato tudi ne uporabljamo plastičnih vrečk temveč papir za zavijanje. Naša predanost do ustvarjanja vsakič znova preseneča tudi z unikatnimi izdelki iz blaga in stremimo k povečanju izbora tudi le-teh.

Od samega začetka trgovine je z vami Vladka Kežman Strojin, ki ima že več kot 30 letne izkušnje v tekstilstvu. V trgovini boste srečali njo, ki vam bo z veseljem predstavila neštete kombinacije in pomagala pri izbiri blaga, materiala in kroja. Ona je tista, ki skrbno izbira blago in skrbi, da je na voljo pester nabor tkanin in pletenin pretežno iz naravnih materialov. No, pa šiva tudi…najraje okrasne blazine

 

 

To Top