Unikatni izdelki iz blaga

V našem mini kotičku po inspiraciji kreiramo in šivamo raznorazne unikatne izdelke iz blaga za dom in darila.

Unikatni izdelki za dom in darila

Šivalnica v sklopu trgovine nam je omogočila dodatno rast in razvoj novih ter inovativnih idej, ki jih vsak dan tudi realiziramo. Vsak izdelek je unikaten, edinstven in ima svojo zgodbo, saj kreiramo in šivamo po inspiraciji iz blaga in dodatkov, ki so na voljo v trgovini. Vsi izdelki so naše lastno delo #madeinslovenia

Predpasniki

Na voljo so edinstveni ženski predpasniki, moški predpasniki in otroški predpasniki različnih motivov in barv --> idealno darilo za vse ljubitelje kuhanja!

Okrasne blazine

Izdelujemo okrasne blazine različnih motivov (školjka, list, rožica, srček, riba,..), ki so lahko namenjene predvsem za dekorativne namene (popestritev prostora, stola, sedežne...).

Modni dodatki

Na voljo so broške različnih motivov in barv in izdelane iz različnih materialov (tudi iz svile), nakupovalne torbe, šali,...

Prti in namizni tekači

Nudimo pester izbor prtov, prtičkov in namiznih tekačev različnih velikosti, motivov in dodatkov (obrobe iz čipke, aplikacije ipd.).

Dekoracije

Izdelujemo tudi raznorazne dekoracije; od srčkov, ribic, prevlek za blazin in druge dekorativne izdelke, ki so namenjeni za popestritev doma.

Oblačila

Tu in tam pa izdelamo tudi kakšno oblačilo; krilo, majico, pončo, bolero, oblekico, večinoma standardne velikosti. Oblačil po meri ne izdelujemo.

Obiščite nas!

Za vsa vprašanja in informacije nas pokličite ali se oglasite osebno v trgovini.

To Top